"Ervaar wat boetseren met je doet, hoe ontspannend het werken met je handen in de klei is, je hoofd wordt leeg en de uren vliegen voorbij..."

Eind augustus 2020 start ik weer een nieuwe keramiekcursus. Deze cursussen bestaan uit 9 lessen. Er wordt les gegeven op de dinsdag- en de woensdagavond. De lestijden zijn van 19.15 uur t/m 22.15 uur en vinden in de regel om de twee weken plaats.

Heb jij zin om in een kleine gezellige groep met klei bezig te zijn, waarbij je persoonlijke aandacht krijgt en waarin je alle vaardigheden leert die nodig zijn om je eigen kunst te ontwerpen, schrijf je dan in bij Keramiek Atelier ’t Kelderke te Swalmen. Het maakt niet uit of je beginner bent, of misschien al wat gevorderd bent in het keramieken.

Gedurende deze cursus mag je zelf kiezen wat je wilt maken, dit kan een menselijk beeld zijn, een dier, een fantasiefiguur of een reliëf. Je krijgt allerlei informatie over klei, je leert met mallen werken en natuurlijk maak je je kunstwerk af met een mooie glazuur.

De cursus vindt in de regel plaats om de twee weken. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per avond inschrijven, het aantal plaatsen is dus zeer beperkt. De les data staan hieronder vermeld:

1e lesavond dinsdag .... september 2020

1e lesavond woensdag ....september 2020

Indien je wilt inschrijven voor deze cursus, of informatie over de dagworkshop wilt, stuur dan een mail naar wennyapple@me.com of neem contact op met Wenny Trepels telefoonnummer 06-36560778.

Wil je liever geen cursus volgen maar toch ervaren wat boetseren met je doet, dan kun je kiezen voor een dagworkshop*.De workshop vindt in de regel plaats op een zaterdag. Stel zelf een groep samen van  4 - 6 personen. De workshop duurt van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Ontvangst met koffie en vlaai, smiddags een uitgebreide lunch en afsluiting met een heerlijk glas wijn en hapjes, uiteraard ga je met een prachtig beeld naar huis. Informeer naar de mogelijkheden.

*Waardering workshop door klanten 8,9

Ik zie je graag in mijn atelier, groetjes van Wenny Trepels!!

 

"Become what you art"